Onze Services

Websites, logo's, flyers, Wordpress websites, en meer.

Van design & development tot branding


Hier vind je een kleine greep uit onze services. Zoals een nieuwe website, een nieuw logo of bijvoorbeeld een perfecte flyer of misschien wel een hele nieuwe huisstijl met alles erop en eraan. Wij maken het voor je!

WEBDESIGN

Een op maat gemaakte website die perfect bij jouw huisstijl past, of misschien wel in een hele nieuwe huisstijl die beter bij je past. Wie wil dat nou niet? Vind jij het belangrijk dat je website continu up-to-date is en vind jij het wel een leuke uitdaging om dat zelf te onderhouden? Kies dan voor Wordpress. Wij geven jou advies op het gebied van web en design en kijken naar wat het beste bij jou past! Neem vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op

BRANDING

Begin je net voor jezelf en zoek je logo of misschien wel een huisstijl met alles erop en eraan? Of gooi je misschien het roer om en zoek je iets nieuws? Neem dan nu contact met ons op! Ook voor marketingmateriaal kun je bij ons terecht.

Neem contact op

DEVELOPING

Bij Seven Layers hoef je je geen zorgen te maken over de functionaliteit van de website. Op alle devices die je maar kunt bedenken ziet jouw website er op en top uit. Maar liefst 56% van het internetverkeer verloopt via mobile devices. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website volledig responsive is!

Neem contact op

Onze services


Branding

Ben jij een starter en weet je niet echt hoe je het beste je ideën in je huisstijl kan verwerken? Laat het dan aan ons over en wij creëren een huisstijl met alles erop en eraan!

Web

Je website is het visitekaartje van tegenwoordig. Een plek waar bestaande klanten makkelijk de informatie kunnen vinden die zij nodig hebben en waar potentiële klanten overtuigd kunnen worden van jouw product of service.

Drukwerk

Een leuke flyer in de brievenbus, een sprekende banner op een beurs en posters om het aan te vullen. Hoe technisch deze wereld ook al mag zijn, drukwerk is op veel plaatsen nog steeds belangrijk.

SEO geoptimaliseerd

Wij kunnen jouw teksten herschrijven om ze geschikt te maken voor de grootste zoekmachines zoals Google.

Inclusief foto's

Heb je zelf niet genoeg foto's? Of nét niet dat juiste plaatje? Dan leveren wij professioneel beeldmateriaal uit ons eigen database.

Wordpress

Een blog in je website? Geen probleem! Dan leveren wij jouw website met een customized Wordpress blog die perfect overloopt in de rest van je website! En je kan het ook nog eens heel makkelijk zelf bijhouden.

Logo's

Nog geen logo? Of misschien tijd voor een nieuwe? Wij gaan samen met jou op zoek naar de juiste stijl. Krijg keuze uit meerdere opties en inclusief drie revisies.

Contactformulier

Laat jouw klanten niet te lang zoeken en zorg dat je gemakkelijk te bereiken bent met een contactformulier op jouw website.

Social media

Zorg dat mensen gemakkelijk op jou sociale kanalen kan komen via de website.

Werk proces

In slechts 3 stappen heb jij het gewenste product in huis!

1. Wensen bespreken.
2. Ontwerpen en development.
3. Oplevering.